Skip to the content

Particulieren

 

Gaat u verhuizen, heeft u een nieuwbouw woning, een eigen woning of een huurwoning, dan bent u bij ons aan een vertrouwd adres. Bruers Schilderwerken is al ruim 20 jaar een begrip in de regio. Wij hebben een solide klantenkring met klanten vanaf het eerste uur. 

 

Wij hebben verschillende interessante opties om uw schilderwerk in goede banen te leiden. 

MJOP GlansRijk

Ons meerjaren onderhoudsplan is een interessante optie wanneer u volledig ontzorgd wilt worden m.b.t. uw onderhoud en schilderwerk. Hiermee bent u verzekerd van ten minste 10 jaar perfect schilderwerk aan uw woning. 

Ons onderhoudsplan is transparant, maandelijks opzegbaar en is voorzien van OnderhoudNL Garantie voor uw zekerheid. Tegen een laag maandbedrag voorkomt u achterstallig onderhoud en hoge kosten.

Stucwerk

U kunt bij ons terecht voor alle soorten stucwerk, latexspuiten, spackspuiten, gipsplaten afwerken en spachtelputz, etc.  

Wanneer u ervoor kiest om uw wanden te laten stucen, zijn de mogelijkheden eindeloos. U heeft de keuze uit alle kleuren, structuren en stijlen. We kunnen uw wanden strak, wit afwerken of juist met structuur en een kleur.

Modern, klassiek of speels: er is altijd een passende oplossing voor uw smaak en portemonnee.

Verzekering schades

Heeft u schade door lekkage, inbraak en dergelijke? Dan kunt u het schilderwerk vrijwel altijd declareren bij uw verzekering. Wij maken voor u een passende offerte voor uw verzekeringsmaatschappij.

Het enige wat u hoeft te doen voor een gratis offerte is goede foto's naar ons toe sturen zodat we de schade kunnen beoordelen. 

Indien wij langs moeten komen om de schade op te nemen, brengen wij € 80,- (ex. btw) in rekening. Na uitvoering van de betreffende werkzaamheden brengen wij dit bedrag in mindering op de eindfactuur. 

Winterkorting

 

Wij werken graag door in de winter. Daarom krijg u 10% korting op al uw binnenwerk tussen 15 november en 15 maart.

Wees er snel bij want wij hebben in verband met de drukte beperkte plaatsen in onze planning.

Wilt u specifiek in de vakantieperiode schilderwerkzaamheden laten uitvoeren, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Neem hieronder contact met ons op zodat we samen de planning kunnen bespreken.

 

SchildersCoach

Wilt u uw schilderwerk zelf uitvoeren? Waarom niet onder begeleiding van een professional? Deze optie is geschikt voor mensen die graag de mouwen opstropen, geld willen besparen en toch voor professioneel schilderwerk gaan.

De SchildersCoach begeleidt u met een helder stappenplan, doet de werkzaamheden voor en stuurt u bij, waar nodig. 

Hij leert u niet om te schilderen, maar hij laat u zien hoe u eenvoudig, stapsgewijs zelf de werkzaamheden kan uitvoeren. Onze innoverende, nieuwe methode heeft diverse media gehaald.