Skip to the content

Klanttevredenheid, dáár gaat het om

 

Klanttevredenheid is belangrijk voor ons, daarom zijn we ook zo trots op onze klantbeoordeling: 9.3

Wij houden rekening met uw wensen en privacy, zijn twee avonden per week beschikbaar, gaan respectvol om met uw bezittingen en communiceren helder en duidelijk.

Onze schilders zijn opgeleide vakmensen die graag met u meedenken.

Léon Lejeune, VvE Appartementen Heuvelpoort

"Wij, als VVE Appartementen Heuvelpoort, werken erg graag samen met Bruers Schilderwerken omdat:

* de persoonlijke contacten erg goed zijn,

* uitgebrachte offertes niets aan onduidelijkheden overlaten,

* prijs kwaliteit verhoudingen in een goede balans zijn,

* service hoog in het vaandel staat, óók na oplevering,

* medewerkers keurig werken en ruimen alles op.

Kortom, wij kunnen u Bruers Schilderwerken van harte aanbevelen."

Hans van Iersel, Vitility International BV

"Wij hebben een hele prettige samenwerking met Bruers Schilderwerken. Alles verloopt letterlijk en figuurlijk vlekkeloos. Ons gebouw is een kantooromgeving waar de werkzaamheden gewoon door moeten gaan. Dan is de vraag altijd: Hoeveel hinder gaan we ervan ondervinden?

De schilders van Bruers Schilderwerken zijn nette jongens die bijna onzichtbaar alles keurig uitgevoerd hebben. Ik heb ze inmiddels bij diverse partijen aanbevolen en de ervaringen zijn overal positief."

Antoinette Vertommen, GAC Business Solutions

"Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met Bruers Schilderwerken. Naast het feit dat het schilderwerk er perfect uitziet, hebben wij het als prettig ervaren dat de schilders zulke nette heren zijn. 

Ze zijn flexible, communiceren helder, en denken met ons mee. Daardoor verloopt alles soepel en worden wij niet belemmerd in onze werkzaamheden. 

Wij kunnen Bruers Schilderwerken dus met een gerust hart aanbevelen bij andere partijen."

 

Vorig jaar zomer is ons huis aan de buitenkant helemaal geschilderd en het zit nu glanzend en strak in de lak. We krijgen regelmatig complimenten van bezoekers. Afgelopen winter is binnen de benedenverdieping geschilderd en dit is ook tot onze grote tevredenheid gebeurd. Afspraken worden nagekomen, aardige medewerkers en een vlotte afwerking zonder dat heel het huis moet worden leeggeruimd. Alles is keurig opgeruimd achtergelaten. Kortom, wij zijn erg tevreden over de geleverde kwaliteit en de medewerkers.

Agnes en Ton

Een verfrissende samenwerking met Bruers Schilderwerken. Ons appartement was keurig en op de afgesproken tijd klaar. Wij zijn content over de prijs en de geleverde prestatie. Dank aan John en zijn medewerkers.

John en Andrea

Vakmanschap is meesterschap. Dit is voor John en zijn medewerkers zeer zeker van toepassing!! Al 15 jaar schildert zijn bedrijf naar volledige tevredenheid ons huis zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Tevredenheid is een optelsom van factoren die moeten kloppen, zoals klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteit verhouding, betrokkenheid, etc. Al deze factoren zijn van toepassing en Bruers Schilderwerken is dan ook echt een aanrader.

Leo en Hanneke

Wij zijn verhuisd naar een bijzonder, nieuw adres: een loft in de voormalige Theresia kerk in Tilburg. De grote ruimte moest in korte tijd worden gestukadoord en geschilderd. John heeft ons fantastisch advies gegeven in het kleurgebruik. Alle afspraken zijn goed nagekomen!

Marc Hendriks

Stuur uw mening naar ons toe!

Vul hieronder uw referentie in en laat anderen weten wat u van ons vindt! 

Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Geef een geldig e-mail adres