Skip to the content

Wie zijn wij?

Welkom bij Bruers Schilderwerken! Wij zijn sinds 1998 als schilder in Tilburg en omstreken actief. Tot onze werkzaamheden behoren het schilderen van particuliere woningen, winkelpanden, bedrijfsruimtes, scholen, Verenigingen Van Eigenaren en het schilderen van monumentale panden. Wij hebben een uitgebreide vaste klanten kring, waar we trots en zuinig op zijn!

Vertrouwen en vakmanschap 

Vertrouwen, vakmanschap en klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. Wij schilderen dan ook in de overtuiging dat een duurzame relatie met onze klant bij onze hoogste prioriteiten behoort.

Wij zijn aangesloten bij verschillende organisaties (o.a. OnderhoudNL en bedrijfsschap A en O), wij zijn een erkend leerbedrijf (Schilders Vakopleiding en Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en onze schilders worden voortdurend bijgeschoold bij Praktijkgericht Opleidingsinstituut Savantis.

Uiteraard zijn wij een erkend, gecertificeerd schildersbedrijf met de OnderhoudNL Garantie (voorheen bekend als AF-erkenning van Fosag).

Ontdek meer!

Demo Image

Referenties

Vind hieronder klantreferenties

Demo Image

Vacatures

Vind hieronder de vacatures

Demo Image

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen

Vacatures

We zijn regelmatig op zoek naar betrouwbare, vakkundige schilders die met passie aan de slag willen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. 

Ben jij een stabiele, betrouwbare ambachtsschilder met vele jaren ervaring? Wil je in een innoverend en dynamisch bedrijf werken? Wil je onderdeel uitmaken van een gedreven team van professionals? 

Laat hier jouw gegevens achter en we nemen binnenkort contact met je op!